NL - FR - EN
Norton 360

Weekmenu geldig van 15/10/2014 tem 28/10/2014
MARKTMENU: € 42,50

Herfstsalade “Gourmande”
*
Tussendoortje
    *   
Op vel gebakken zeebaars, zachte Pernod en Chardonnay
of
Konijnstoofpotje met Corsendonk “Pater”
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Tarte tatin afgeblust met Calvados


GASTRONOOM: € 55,00

Carpaccio van rosé gegaard kalfs en everzwijn
*
Sint-Jakobsvruchten, kort gebakken, risotto
    *   
Tussendoortje
*
Filet van Belgische polderhaas, mooi rosé, romige peper
 *
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Chocolade moelleux met warme woudvruchten


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met truffelolie en beukenzwammetjes
of
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen: Bellevue – à la plancha – risotto – à la nage – Pernod en Chardonnay

(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond: € 49.50 per persoon (uitgezonderd feestdagen)

Weekmenu geldig van 29/10/2014 tem 11/11/2014
MARKTMENU: € 42,50

Fris herfstslaatje met kip en scampi
*
Tussendoortje
    *   
Rog met spinazie en beukenzwammetjes, dijonaise
of
Hert, mooi rosé, wildjus van veenbes
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Chocolade moelleux met warme woudvruchten


GASTRONOOM: € 55,00

Trio van Yellow Fin tonijn, gegrild, sashimi en tataki
*
Winterplancha van gamba
    *   
Tussendoortje
*
Filet van Belgische polderhaas, mooi rosé, romige peper
 *
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Speculaas Charlotte met  gestoofde peertjes, roomijs en advocaat


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met prei
of
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen: Bellevue – winterse plancha – risotto – à la nage – mosterdkorst

(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond: € 49.50 per persoon
(uitgezonderd feestdagen)

Weekmenu geldig van 12/11/2014 tem 02/12/2014
MARKTMENU: € 42,50

Duo van Yellow Fin tonijn: sashimi en tataki
*
Tussendoortje
    *   
Kabeljauw uit de oven in mosterdkorst
of
Stoofpotje van hert en everwijn
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Speculaas Charlotte met  gestoofde peertjes, roomijs en advocaat


GASTRONOOM: € 55,00

Krokante Sint-Jakobsvruchtjes met fris slaatje
*
Gegrilde tonijn met oosterse tomatensaus en koriander
    *   
Tussendoortje
*
Fazant Brabançonne gegaard in romig witloof
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Tarte tatin afgeblust met Calvados


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)


Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met prei
of
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen: Bellevue – winterse plancha – risotto – à la nage – mosterdkorst

(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond: € 49.50 per persoon
(uitgezonderd feestdagen)


 
 
Louis Vuitton Outlet Doudoune Moncler Moncler Outlet Louboutin Pas Cher Louis Vuitton Soldes Moncler Jackets Louis Vuitton Borse Gucci Borse Moncler Soldes Louis Vuitton Sac Louis Vuitton Outlet Gucci Outlet Moncler Pas Cher Cheap Moncler Jackets Louis Vuitton Pas Cher Moncler Doudoune Louboutin Chaussures Louis Vuitton Outlet