NL - FR - EN
Norton 360

Weekmenu geldig van 25/06/2014 tem 29/07/2014
MARKTMENU: € 42,50

Vitello en carpaccio van Belgisch Wit-Blauw
*
Tussendoortje
    *   
Op vel gebakken zeebaars, ratatouille
of
Black Angus, mooi rosé, zuiderse groentegratin en choron
*
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde Hoogstraatse aardbeien (Suppl: € 6)
*
Gemarineerde rode vruchten met huisgedraaid aardbeisorbet


GASTRONOOM: € 55,00

Zomers fris Noordzee slaatje met krab en grijze garnaaltjes
*
Kabeljauw zuiderse tapenade, dugleré
    *   
Tussendoortje
*
Krokante kalfszwezerikjes, Fine Champagne
 *
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde Hoogstraatse aardbeien (Suppl: € 6)
*
Moelleux van donkere chocolade, aardbei en vanille-ijs


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met Chardonnay, tomaat en look
of
Babykreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde Hoogstraatse aardbeien (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen:
Bellevue – à la nage – zuiderse tapenade en dugleré – à la plancha

Weekmenu geldig van 30/07/2014 tem 26/08/2014
MARKTMENU: € 42,50

Oosters slaatje met kip, scampi en currydressing
*
Tussendoortje
    *   
Gebakken sliptongetjes met verse frietjes, sla en béarnaise
of
Kalfs, mooi rosé, Fine Champagne
*
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde Hoogstraatse aardbeien (Suppl: € 6)
*
Tiramisu met framboos


GASTRONOOM: € 55,00

Duo van Yellow Fin tonijn
*
Gamba en scampi à la plancha met groentecurry
    *   
Tussendoortje
*
Lamskoteletjes, mooi rosé, zuiderse groentegratin en dragonjus
 *
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde Hoogstraatse aardbeien (Suppl: € 6)
*
Gemarineerde rode vruchten met huisgedraaid aardbeisorbet


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met Chardonnay, tomaat en look
of
Babykreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde Hoogstraatse aardbeien (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen:
Bellevue – à la nage – zuiderse tapenade en dugleré – à la plancha