NL - FR - EN
Norton 360

Weekmenu geldig van 23/04/2014 tem 06/05/2014
MARKTMENU: € 42,50

Duo van Yellow Fin tonijn: sashimi en tataki
*
Tussendoortje
    *   
Millefeuille van tongschar en zalm met asperges
of
Tagliata van kalfs en jus van zongedroogde tomaat
*
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde “Hoogstraatse” aardbeien (Suppl: € 6)
*
Sabayon ‘Kriek Lindemans’


GASTRONOOM: € 55,00

Lenteslaatje van Kingcrab, scampi en frisse appelvinaigrette
*
Asperges met verse zalm, dugleré
    *   
Tussendoortje
*
Lamskoteletjes, mooi rosé, tuinboon, asperge en mosterdroom
 *
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde “Hoogstraatse” aardbeien (Suppl: € 6)
*
Chocolademoelleux van pruimen en cognac, vanille-ijs


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met asperges, tomaat en basilicum
of
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde “Hoogstraatse” aardbeien (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen: Bellevue – à la nage – à la plancha – asperges en Chardonnay


(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond: € 49.50 per persoon
(uitgezonderd feestdagen)

Weekmenu geldig van 07/05/2014 tem 27/05/2014
MARKTMENU: € 42,50

Lenteslaatje met scampi en frisse appelvinaigrette
*
Tussendoortje
    *   
Dorade filet uit de oven, ratatouille
of
Lamskoteletjes, mooi rosé, tuinboon, asperge en mosterdroom
*
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde
“Hoogstraatse” aardbeien (Suppl: € 6)
*
Tiramisu met framboos


GASTRONOOM: € 55,00

Asperges met trostomaat, Spaanse Teruelham en tomatensalsa
*
Millefeuille van tongschar en zalm met asperges
    *   
Tussendoortje
*
Tagliata van kalfs en jus van zongedroogde tomaat
 *
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde
“Hoogstraatse” aardbeien (Suppl: € 6)
*
Fraise Harakiri: aardbeien geflambeerd met Pernod, vanille-ijs en licht geklopte room


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met asperges, tomaat en basilicum
of
Babykreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Vers geitenkaasje “Polle” met krenten, noten en in balsamico gemarineerde
“Hoogstraatse” aardbeien (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen: Bellevue – à la nage – à la plancha – asperges en Chardonnay


(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond: € 49.50 per persoon
(uitgezonderd feestdagen)