NL - FR - EN
Norton 360

Weekmenu geldig van 15/10/2014 tem 28/10/2014
MARKTMENU: € 42,50

Herfstsalade “Gourmande”
*
Tussendoortje
    *   
Op vel gebakken zeebaars, zachte Pernod en Chardonnay
of
Konijnstoofpotje met Corsendonk “Pater”
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Tarte tatin afgeblust met Calvados


GASTRONOOM: € 55,00

Carpaccio van rosé gegaard kalfs en everzwijn
*
Sint-Jakobsvruchten, kort gebakken, risotto
    *   
Tussendoortje
*
Filet van Belgische polderhaas, mooi rosé, romige peper
 *
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Chocolade moelleux met warme woudvruchten


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met truffelolie en beukenzwammetjes
of
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen: Bellevue – à la plancha – risotto – à la nage – Pernod en Chardonnay

(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond: € 49.50 per persoon (uitgezonderd feestdagen)

Weekmenu geldig van 29/10/2014 tem 11/11/2014
MARKTMENU: € 42,50

Fris herfstslaatje met kip en scampi
*
Tussendoortje
    *   
Rog met spinazie en beukenzwammetjes, dijonaise
of
Hert, mooi rosé, wildjus van veenbes
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Chocolade moelleux met warme woudvruchten


GASTRONOOM: € 55,00

Trio van Yellow Fin tonijn, gegrild, sashimi en tataki
*
Winterplancha van gamba
    *   
Tussendoortje
*
Filet van Belgische polderhaas, mooi rosé, romige peper
 *
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Speculaas Charlotte met  gestoofde peertjes, roomijs en advocaat


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met prei
of
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen: Bellevue – winterse plancha – risotto – à la nage – mosterdkorst

(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond: € 49.50 per persoon
(uitgezonderd feestdagen)

Weekmenu geldig van 12/11/2014 tem 02/12/2014
MARKTMENU: € 42,50

Duo van Yellow Fin tonijn: sashimi en tataki
*
Tussendoortje
    *   
Kabeljauw uit de oven in mosterdkorst
of
Stoofpotje van hert en everwijn
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Speculaas Charlotte met  gestoofde peertjes, roomijs en advocaat


GASTRONOOM: € 55,00

Krokante Sint-Jakobsvruchtjes met fris slaatje
*
Gegrilde tonijn met oosterse tomatensaus en koriander
    *   
Tussendoortje
*
Fazant Brabançonne gegaard in romig witloof
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Tarte tatin afgeblust met Calvados


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)


Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met prei
of
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Tatin van verse vijg en geitenkaas (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen: Bellevue – winterse plancha – risotto – à la nage – mosterdkorst

(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond: € 49.50 per persoon
(uitgezonderd feestdagen)