NL - FR - EN
Norton 360

Weekmenu geldig van 11/03/2015 tem 31/03/2015
MARKTMENU: € 42,50

Carpaccio van Belgisch Wit-Blauw runds
*
Tussendoortje
    *   
Kabeljauw uit de oven, tuinkruiden
of
Kalfs, mooi rosé, zuiderse groentjes, patatas bravas
*    *
Kaasje van de maand: Krokantje van Camembert en appel (Suppl: € 6)
*
Tiramisu met framboos


GASTRONOOM: € 55,00

Lenteslaatje van Kincrab, Nicola aardappel, avocado en mosterdmayonaise
*
Millefeuille van tongschar en zalm, dugleré
    *   
Tussendoortje
*
Lomo, Spaans Iberico varken, met lentegroenten en trostomaat
*
Kaasje van de maand: Krokantje van Camembert en appel (Suppl: € 6)
*
Witte chocolademousse, ananas


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met spinazie en Chardonnay
of
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Krokantje van Camembert en appel (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen: Bellevue – à la nage – risotto – à la plancha, gember-chili – dugleré

(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond: € 49.50 per persoon (uitgezonderd feestdagen)

Weekmenu geldig van 01/04 tem 14/04/2015
MARKTMENU: € 42,50

Vitello tonato: gegaarde kalfscarpaccio met een frisse tonijnsaus
*
Tussendoortje
    *   
Sliptongetjes met verse frietjes, béarnaise en een fris slaatje
of
Lamsfilet, mooi rosé, asperges en trostomaatjes
*    *
Kaasje van de maand: Livarot de la Perelle met rozijnenconfituur,
een gepasteuriseerde koemelkkaas uit Normandië (Suppl: € 6)
*
Brownie, vanille en framboos


GASTRONOOM: € 55,00

Asperges met grijze Noordzeegarnaaltjes, gerookte paling en z’n bisque
*
Yellow Fin tonijn, oosters en koriander
    *   
Tussendoortje
*
Krokante kalfszwezerikjes, zachte mosterdroom
*
Kaasje van de maand: Livarot de la Perelle met rozijnenconfituur,
een gepasteuriseerde koemelkkaas uit Normandië (Suppl: € 6)
*
Moelleux met vanille ijs


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met asperges en truffelparfum
of
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Livarot de la Perelle met rozijnenconfituur,
een gepasteuriseerde koemelkkaas uit Normandië (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen:
Bellevue – à la nage – à la plancha,asperges en gember-chili –
oosters, tomaat en koriander – ratatouille

(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond:
€ 49.50 per persoon (uitgezonderd feestdagen)


Weekmenu geldig van 15/04 tem 28/04/2015
MARKTMENU: € 42,50

Lenteslaatje met scampi en gember-chili mayonaise
*
Tussendoortje
    *   
Op vel gebakken zeebaars, ratatouille en patatas bravas
of
Ierse runds entrecote, groene groentjes met asperges en choron
*    *
Kaasje van de maand: Livarot de la Perelle met rozijnenconfituur,
een gepasteuriseerde koemelkkaas uit Normandië (Suppl: € 6)
*
Sabayon ‘Kriek Lindemans’


GASTRONOOM: € 55,00

Duo van Yellow Fin tonijn: sashimi en tataki
*
Asperges met verse zalm en mousseline
    *   
Tussendoortje
*
Lamskoteletjes, mooi rosé, asperges en trostomaatjes
*
Kaasje van de maand: Livarot de la Perelle met rozijnenconfituur,
een gepasteuriseerde koemelkkaas uit Normandië (Suppl: € 6)
*
Fraise Harakiri: aardbeien geflambeerd met Pernod, vanille-ijs en licht geklopte room


KREEFTENMENU: € 59,50 (*)

Franse holle oesters, natuur of gegratineerd met asperges en truffelparfum
of
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Tussendoortje
*
Halve kreeft, bereiding naar keuze
*
Kaasje van de maand: Livarot de la Perelle met rozijnenconfituur,
een gepasteuriseerde koemelkkaas uit Normandië (Suppl: € 6)
*
Combinatie van 3 suggestiedessertjes

Kreeftenbereidingen:
Bellevue – à la nage – à la plancha,asperges en gember-chili –
oosters, tomaat en koriander – ratatouille

(*) Speciale aanbieding op vrijdag- en zondagavond:
€ 49.50 per persoon (uitgezonderd feestdagen)
 
 
鏉╂瑩鍣锋潏鎾冲弳鐟曚焦鏂侀惃鍕敩閻焦鍨ㄩ懓鍛邦洣濡偓濞村娈戞禒锝囩垳杩欓噷杈撳叆瑕佹斁鐨勪唬鐮佹垨鑰呰妫€娴嬬殑浠g?